Frokostseminar: PR landskapet i 2024 

Er du klar for å få inspirasjon og oppdateringer om de nyeste trendene innen PR og kommunikasjon? Da bør du delta på vårt frokostseminar, "State of Nordic PR & Communication 2024"! 

 

LP-PReport Large 2-1

NÅR?

14. mars kl. 08.30-10.00

HVOR?

 Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo

Med begrenset antall plasser tilgjengelig, vil du ikke gå glipp av denne sjansen til å være blant de første som får innsikt fra vår omfattende nordiske rapport.

PR og kommunikasjonslandskapet i 2024 - hold deg oppdatert på bransjens utfordringer og muligheter!

Vi vil utforske vår årlige nordiske rapport og dele bransjens ferskeste trender og innsikter. Lytt til bransjeeksperter og knytt kontakter med kolleger.

AGENDA
Kl. 08:30-09:00 -  Registrering, frokost og nettverksbygging

Kl. 09:00-10:00 - Paneldebatt med inviterte eksperter

Kl. 10:00-10:30 - Nettverk og mingel

Du vil høre fra bransjeeksperter i en interaktiv paneldebatt, moderert av vår vert Erik Waatland, sjefsredaktør på LAB24. Sammen vil vi utforske de mest relevante funnene fra rapporten, inkludert:

  • Kommunikatørens avgjørende rolle i et stadig mer polarisert sosialt klima.
  • Identitetsutfordringer og endringer i kommunikasjonsbransjen som påvirker fagfolk.
  • Forståelse av kommunikatørens rolle i organisasjonen.

Dette arrangementet er ikke bare en mulighet til å lære, men også til å nettverke og bygge relasjoner med kolleger og bransjeeksperter.

 

Book Orange BG
VÅRE EKSPERTER:
Anne-Lise

Anne-Lise Mørch von der Fehr
Daglig leder, Kommunikasjonsforeningen                              

Anne-Lise bringer med seg over 20 års erfaring fra norsk presse og over seks år som kommunikasjonssjef. I hennes nåværende rolle som daglig leder i Kommunikasjonsforeningen, kan hun utfolde sitt sterke engasjement for god kommunikasjon, opplyste debatter og faglig styrke. I sitt arbeid fokuserer hun på å sikre faglig utvikling og tilbud til kommunikasjonsarbeidere over hele Norge, med mantraet om at budskap må formidles slik at mottakeren forstår det og kan ta stilling til det.

Unknown

Andreas Nyheim
Seniorrådgiver, Storm Communications                                                                           

Andreas har de siste åtte årene jobbet med lederposisjonering og mediehåndtering i noen av landets største virksomheter, og bistår nå som rådgiver i PR-byrået Storm. I Storebrand har han vært kommunikasjonssjef med ansvar for eksternkommunikasjon, og var før dette kommunikasjonsdirektør i XXL Sport & Villmark. Dit kom han fra DNB, der han i 4,5 år jobbet som kommunikasjonsrådgiver. Før dette var han konsulent i First House, dit han kom etter en mangeårig bakgrunn som journalist i Dagens Næringsliv, E24 og VG.

Hilde

Hilde Tunge
Seniorrådgiver, Apriil                                                                                                     

Hilde er seniorrådgiver i kommunikasjonsbyrået Apriil i Oslo. Hun har det siste tiåret opparbeidet seg en betydelig kompetanse innen PR og strategisk kommunikasjon, med spesialområde innen IT, teknologi og fornybar energi. I tillegg til sin stilling i Apriil, er Hilde også PR-sjef for ODA-Nettverk, en anerkjent organisasjon som jobber for å fremme mangfold og likestilling i IT-bransjen.